Online magazines

13 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
gevolgen van kortingen
Respecteer altijd het principe: 'Voor wat, hoort wat!' Een prestatie vereist een gelijkwaardige tegenprestatie. Een gunst verwacht vroeg of laat een wederdienst, zoals de aankoop van een product in grotere hoeveelheden. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Fanta start het jaar met een nieuwe, levendige en opwindende campagne die de onweerstaanbare smaak van Fanta Orange en Fanta Orange Zero Sugar naar voren brengt. Fanta ontwierp een gedurfde nieuwe look voor het hele assortiment.
Na ongeveer 15 jaar onder de merknaam Culino, viert Délino Fine sauces dit jaar zijn 40-jarig bestaan. Het vaste gamma 300 ml flesjes wordt opnieuw uitgebreid met twee verrassende limited editions.
Bij het begin van 2024 ging meteen ook Vleeswaren Glorius-Laeremans van start. Varkensvleesproducent Glorius opent met de overname van Vleeswaren Laeremans de weg naar een breder publiek.
Zijn kortingen enkel het weggeven van winst? "Korting is honing, winstmarge is koning". Korting is een vorm van koopsubsidie. Het is weggeven van zuivere winst door de winkelier!
In 2024 is Tavola er na 2 jaar terug om u te inspireren! Ontdek in vijf beurshallen van Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart een mix van vooraanstaande marktleiders en ambachtelijke producenten die tijdens Tavola een uitzonderlijke selectie van kwaliteitsvolle food & drinks voorstellen.
De Gouden Tavola Awards bekronen als wedstrijd innovatieve inzendingen van de exposanten op de Tavola-beurs. In deze video laten wij de winnaars Sublimix, Terre de Fromages, Vecuisine by Nanuk en Funky Ouma by Ali-import aan het woord.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.