Kaas is meer dan een klassieker — het is een troef voor beleving én omzet. In het nieuwe digitale magazine ontdek je hoe je de kaasafdeling strategisch inricht, met aandacht voor lokale herkomst, ambachtelijke kwaliteit en seizoensgebonden aanbod.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Maak van jouw winkel dé kaasbestemming
Kaas verdient een centrale plaats in de winkel. Door te concentreren op een uitgebreid aanbod dat rekening houdt met uw doelpubliek verhoogt u de omzet. Leg daarbij het accent op lokaal, ambachtelijk en seizoensgebonden.
VIDEO: Delhaize Zottegem tilt bakkerijafdeling naar hoger niveau
In het familiebedrijf Delhaize Zottegem staat kwaliteit centraal. Zaakvoerder Olivier investeerde recent in de herstructurering van de bakkerijafdeling. Met behulp van Hein's innovatieve bakkerijoplossingen streeft hij naar een ambachtelijke beleving en verhoogde omzet.
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Brengt u een vernieuwende drank die uitblinkt in smaak, kwaliteit, duurzaamheid of gebruiksgemak? Grijp dan uw kans en stel uw creatie voor aan meer dan 116.000 Belgische foodprofessionals. Schrijf vandaag nog uw product in voor de Food Discovery Awa
Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.