Smaak verkoopt — en dat bewijst het digitale magazine over condimenten. Ontdek hoe kruiden, sauzen, dressings en wereldse smaakmakers jouw aanbod kunnen verrijken én klanten blijven verrassen. Tegelijkertijd waarschuwt retailexpert Gino Van Ossel voor de turbulente tijden in de sector, en geeft hij inzicht in hoe je als winkelier veerkrachtig kunt blijven in het oog van de storm.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Condimenten
Lees het digitale magazine over condimenten. Ontdek 7 artikels over de opmars van wereldse smaken, het succes van Aziatische smaakmakers, trends in kruiden en koude sauzen, en hoe dressings en marinades gerechten naar een hoger niveau tillen.
Gino Van Ossel: "Retailmarkt zit in oog van Perfecte Storm"
De klassieke retail staat onder druk. Professor Gino Van Ossel, verbonden aan de Vlerick Business School, deelt daarover graag zijn visie. Hij is expert in consumentengedrag, e-commerce en omnichannelstrategieën en is een veelgevraagd spreker en adviseur in de sector.
Le Gruyère AOP, schitterende ster onder de Zwitserse kazen
De Zwitserse know-how op kaasgebied is wereldvermaard. Le Gruyère AOP, één van de meest geliefde variëteiten, draagt de beschermde oorsprongsbenaming Appellation d'Origine Protégée. Een gegeerd kwaliteitslabel voor ambachtelijke perfectie.
Verbruikt u meer dan 100.000 kWh per jaar? Mijnenergie.be helpt ook grootverbruikers besparen. Vergelijk eenvoudig offertes op maat van uw bedrijf en verlaag uw energiefactuur.
Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.