Online magazines

08 juli 2020 Vakinformatie voor retail professionals

populariteit ice tea blijft stijgen

De trend naar gezondere voeding is een evolutie waar drankjes zoals ice tea door hun gezonder imago perfect in passen. Terwijl de smaken zich vroeger beperkten tot perzik en limoen, doen exotische smaken nu hun intrede. Productinnovaties leggen vooral de focus op bio en fairtrade.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Wij spraken met Karel van Gorp, Managing Director Benelux bij Diversey over de effecten van de coronacrisis en welke oplossingen er voor handen zijn.
Belconfect, producent van veiligheidskledij voor op de werkvloer, biedt voortaan ook beschermende mondmaskers conform de voorschriften en richtlijnen van het Belgisch Ministerie. Wasbaar, hygiënisch en betrouwbaar!
Wereldwijd is de hedendaagse consument steeds meer op zoek naar voedingsartikelen die in een gezond eetpatroon passen of dat eetpatroon net gezonder maken.
Een lekkere Flandrien Kaas ontstaat bij de bron, Belgische melk van de allerhoogste kwaliteit. De bereiding van de kazen gebeurt handmatig en naar traditioneel recept waarbij het vakmanschap van de kaasmaker een cruciale rol speelt.
ILVO heeft een interessante analysetool ontwikkeld die authenticiteitscontroles op bepaalde visproducten correcter en makkelijker maakt.
Binnen charcuterie schetsen de kalkoen- en kipbereidingen een mooie groei. Deze producten wordt een gezond, vetarm maar smaakvol imago toebedacht.
Erwin Van Osta is de nieuwe voorzitter van Comeos. Hij volgt Stephan De Brouwer op, die de afgelopen drie jaar voorzitter was.
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vandaag de dag is het aanbod enorm en zijn de functies al even uitgebreid.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.