Online magazines

25 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

harde kazen worden ruim gesmaakt
De verkoop van harde kazen ligt na de onnavolgbare coronaperiode nog steeds bijna 2% hoger dan 2 jaar geleden. De consument grijpt terug naar de basics en kiest resoluut voor voeding met een duidelijke oorsprong. Lokaal geproduceerde en Belgische varianten doen het dan ook bijzonder goed. Kwaliteit staat voorop, de smaak is doorslaggevend. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
De wetgeving omtrent elektronisch betalen komt eraan en u moet tegen 1 juli 2022 in orde zijn. U kijkt dus best zo snel mogelijk om een betaalterminal aan te schaffen. Payworld begeleidt u naar de beste betaaloplossing – goedkoop, flexibel en zonder wurgcontract.
Vanaf 1 juli 2022 wordt elke onderneming verplicht minstens één elektronisch betaalmiddel aan te bieden. Dat betekent dat u binnenkort ook elektronisch betalen moet aanbieden. Maar wat valt er allemaal precies onder elektronisch betalen volgens die nieuwe wet?
Tim en Steven zijn rasechte ondernemers. Steven opende zijn eerste Spar-winkel in Kessel nadat hij begonnen was als jobstudent bij Spar in Grootloon. Later – op aanraden van Tim – volgde een tweede winkel in Schriek. Ontdek hier hun inspirerende verhaal!
De beroemde Emmentaler AOP, de alombekende Zwitserse gatenkaas, ontleent zijn naam aan de idyllische Emmevallei in het kanton Bern. Deze originele smaakmaker is een puur stukje Zwitserse natuur.
Leveranciers zorgen voor extra opportuniteiten met duurzame specialiteiten en nieuwigheden voor bijkomende eetmomenten.
Elke kaasliefhebber kijkt er naar uit: Noord-Hollandse Graskaas, het lekkerste cadeautje van de lente! Na een lange winter ‘dansen’ de koeien enthousiast de wei in om te smullen van het eerste lentegras. Dit jonge gras maakt de weidemelk nog romiger. En dat proef je!
In Nederland ligt net buiten het pittoreske Alphen de kaasmakerij van DeJong Cheese. Volgens aloud recept worden hier op artisanale wijze verrukkelijke specialiteiten gemaakt. Geitenbrie, Mini-Geitenbrie en Geitenbrie Fenegriek zijn de paradepaardjes.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.