Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie voor retail professionals

populaire kazen voor het zomerseizoen

Niet enkel als aperitiefhapje, maar ook op de barbecue komt kaas tijdens de zomer vast en zeker tot zijn recht. Door uw klanten te inspireren met gerechten kunt u uw omzet in het kaassegment in de zomer vergroten! U ontdekt ook hoe u een succesvol persrayon realiseert in samenwerking met een krantenwinkel of rondeman. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Wilt u de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards ook fysiek beleven? Bestel nu de Chocolate Awards Tasting box en proef zelf de top 3 beste pralines en chocolate bars in real life.
Een krantenwinkel levert pers door aan een supermarkt – met het systeem van doorlevering creëert DPG Media een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. Geert en Hans Van Brussel, uitbaters van onder meer AD Delhaize in Wezemaal, zweren nu al geruim 3 jaar bij het systeem.
Winterse hartige maaltijden maken plaats voor frisse gerechten. Bij kazen is dit niet anders. Door als delicatessenzaak uw klanten te inspireren met gerechten en hen kazen te laten proeven, kunt u uw omzet in het kaassegment in de zomer vergroten!
Jongeren willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de twee winnaars van de innovatiewedstrijden van Fevia.
Theesommelier Peter Deprez ontwikkelde een artisanale en natuurlijke ijsthee waarbij je gewoon koud water moet toevoegen aan een thee-infusie.
Het moment waarop u energie aankoopt bepaalt hoeveel u kan besparen. Vraag regelmatig een update van uw tarieven tegenover de marktprijs. Zo weet u precies wanneer u best een nieuw contract afsluit.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.