Online magazines

25 november 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Voorzie entertainment rond producten 

De coronacrisis gooit onze prioriteiten door mekaar en heeft een enorme impact op ontelbare bedrijven en handelszaken. Daniel van Dongen, Country Manager Benelux Gekozen Product van het Jaar, benadrukt in een interview dat het net daarom cruciaal is te blijven innoveren en die innovaties te toetsen bij de klanten.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Daniel van Dongen: “De winkelbezoeken worden minder frequent en we zijn van mening dat het vertellen van verhalen, ik zou zelfs durven zeggen ‘entertainment rond producten’ vandaag meer dan ooit essentieel is om te differentiëren en voorkeur te krijgen van de consument.”
Producten zoals luiers, vochtige doekjes, verzorgingsproducten, babymelk en -maaltijden worden hoofdzakelijk via het foodretailkanaal aangekocht. Ze vertegenwoordigen bovendien een hoge waarde in de winkelwagen én moeten regelmatig worden aangevuld.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
De nieuwe winkel van Van Eccelpoel in Herentals in één woord definiëren, lukt niet. Feit is dat het geen (doorsnee-)supermakt is. Dat komt omdat oma Van Eccelpoel 70 jaar geleden al op zoek ging naar leveranciers van speciale producten ...
De rode biet is het kleine broertje van de suiker- en de voederbiet. Ze zijn meestal rond, maar er bestaan ook variëteiten met langwerpige vormen en geel en wit vruchtvlees. Uw klant kan ze op veel manieren combineren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.