Online magazines

11 augustus 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
 
belgische zoetwarenmarkt doorgelicht
In dit online magazine brengen we een analyse van de Belgische chocolademarkt die nog steeds blijft groeien. Daarnaast maakt u kennis met de chocolatiers die strijden voor de prestigieuze titel van Belgian Chocolate Master. En Gino Van Ossel gaf in opdracht van Choprabisco zijn visie over de (zoetwaren)consument na de coronacrisis. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
In 2020 liet deze markt opnieuw mooie groeicijfers in waarde optekenen. En ook de toekomst ziet er goed uit, zeker voor winkeliers die rekening houden met de belangrijkste trends:
De beroepsvereniging Choprabisco organiseerde een online lezing waarin Prof. Gino Van Ossel (Vlerick Business School) vooruitblikt en zijn visie deelt op de consument na de coronacrisis.
De vier Belgische topchocolatiers zijn bekend die op 27 september in Kortrijk deel gaan nemen aan de nationale selectie van de 8ste editie van de World Chocolate Masters wedstrijd. Ze strijden voor de prestigieuze titel van Belgian Chocolate Master.
Snoepgoed vormt het perfecte on-the-go impulsproduct waarmee u het rek aan uw kassa kan vullen. Fabrikanten voorzien namelijk handige afsluitbare of kleinere meeneemverpakkingen die toelaten onderweg te genieten van een lekkere snack.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.