Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
populaire krasspelen

Krasspelen blijven een zeer populair product. Het is vooral een fysiek product en het retailkanaal blijft dan ook in 2023 veruit de belangrijkste verkooppartner van de Nationale Loterij.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

België verbiedt vanaf 1 januari 2025 de verkoop van wegwerpvapes, nadat het daarvoor de goedkeuring kreeg van de Europese Commissie.
Organisator Spielwarenmesse eG heeft recent beslist Insights-X in Nürnberg na acht edities te stoppen. De jaarlijkse vakbeurs voor stationery en office stond dit jaar gepland voor 16 tot en met 19 oktober.
De omzet van de verkoop van krasspelen is in 2023 met 5,5% gestegen in waarde ten opzichte van 2022. Ook toen was er al een omzetstijging van 1,8% t.o.v. het jaar voordien
Van 26 t.e.m. 30 januari 2024 vond Ambiente opnieuw plaats in Frankfurt Messe. Naast de talrijke bezoekers was ook Argus op het beurscomplex om de vinger aan de kloppende pols van de sector te houden.
Food Discovery Days is de ideale manier om professionele afnemers de unieke smaken en kwaliteit van uw producten te laten ervaren. Deze ontmoetingen kunnen deuren openen naar nieuwe distributiemogelijkheden en groei voor uw bedrijf.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.