Online magazines

17 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
award ceremonie gekozen product van het jaar
Als partner van de organisatie 'Gekozen Product van het Jaar' schenkt het magazine Retail 10 duotickets aan zijn lezers voor de prijsuitreiking op donderdag 8 februari. Snel zijn is de boodschap!
Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Deze Awards Night gaat door vanaf 17u30 in MIX Brussels. Daar ontdekt u welke merken de gegeerde awards in de wacht te slepen.
Op 21 & 22 januari 2024 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
Mis het symposium gewijd aan de cruciale samenwerking tussen Belgische bedrijven en het technisch onderwijs niet.
Ford bedankt alle klanten die voor de Ford Transit Custom kiezen. Ontdek het nieuwe Transit-gamma bij uw Ford-verdeler en boek nu een testrit op Ford.be!


Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.

Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.

 

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.