Online magazines

05 mei 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
koude sauzen voor eigentijdse snacks
U kunt koude sauzen ook inzetten in uw vers- en slagerijafdeling. Gebruik ze creatief en geef er een eigen twist aan. Nieuwe gebruiksmomenten scheppen alvast tal van mogelijkheden. En wenst u inspiratie voor uw afdeling zoetwaren? Bestel dan nu de Belgium Chocolate Awards Tasting box met o.a. de top drie creaties in de categorieën pralines en chocolate bars. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
 
Wilt u de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards ook fysiek beleven? Bestel nu de Chocolate Awards Tasting box en proef zelf de top 3 beste pralines en chocolate bars in real life.
Koude sauzen treden steeds meer op het voorplan. Leveranciers hebben een gevarieerd aanbod, dat jaarlijks uitgebreid wordt met nieuwigheden en seizoensspecialiteiten. Gebruik ze creatief en geef er een eigen twist aan.
Belgische consumenten blijven tuk op smeersalades. De klassiekers staan met stip op één, en voor kwaliteit wordt iets dieper in de portemonnee getast. Gezondere varianten zijn ook binnen brood- en toastsalades een trend.
Het moment waarop u energie aankoopt bepaalt hoeveel u kan besparen. Vraag regelmatig een update van uw tarieven tegenover de marktprijs. Zo weet u precies wanneer u best een nieuw contract afsluit.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.