Online magazines

12 november 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
belang van persoonlijke hygiene

Onberispelijke hygiëne van uw personeel verlaagt de kiemdruk in uw versateliers. Dat vermindert de kans op voortijdig bederf aanzienlijk, terwijl de kwaliteit van uw producten langer gegarandeerd blijft en voedselgerelateerde problemen bij de consumenten vermeden worden.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Een goede hygiëne betekent immers niet alleen het opvolgen van de regels, maar bevestigt ook uw professioneel imago.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Serge en Pascale maakten vorig jaar hun droom waar en openden een eigen Spar-winkel in Libin. “Spar heeft een goede reputatie. Het familaal karakter en de efficiëntie van Spar kunnen we erg op prijs stellen.”
Koop met zekerheid bij een betrouwbare partner, inclusief garantie, kooktechnische ondersteuning en technische support. Rational verkoopt apparatuur, in perfecte staat, die gebruikt is op beurzen of ingeruilde apparatuur. Ontdek het hier!
Gault&Millau maakt voor de vijfde keer een selectie van de beste chocolatiers bekend in een nieuwe gids. Dit jaar werd er opnieuw door middel van anonieme degustaties een selectie gemaakt van de beste chocolatiers in België en in Luxemburg.
Spruitjes zijn een typisch Vlaams product. Ze groeien niet op de grond, maar in de okselholten van een rechtopstaande koolplant. Spruitjes zijn een karakteristieke wintergroente en hebben een zeer uitgesproken smaak.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.