Online magazines

15 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
biologische productie en consumptie

2022 was een moeilijk jaar voor de Vlaamse biologische sector. Dat blijkt uit het rapport "de biologische productie en consumptie in 2022" van de Vlaamse overheid. Desondanks bleef de biologische consumptie en productie licht groeien, aldus Fevia.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De sterk gestegen grondstofprijzen en de huidige onzekerheid in de landbouwsector zorgen er mee voor dat de aangroei van het bio-areaal heel lichtjes stijgt (+1,6%)
Van 26 tot 30 januari 2024 zal Christmasworld, als dé beurs voor seizoens- en kerstversieringen, de toonaangevende trends voor het aankomende feestseizoen presenteren. Drie baanbrekende stijltrends zullen het decor vormen ...
Van 26 tot 30 januari worden internationale stijlen in de consumptiegoederensector opnieuw samengebracht op Ambiente. De drie aanwezige trends ademen een vooruitstrevende sfeer uit, vieren de luxe van stilte en richten zich op nieuwe combinaties.
Begin volgend jaar gaat de Paper Show weer door en met veel plezier ontvangen we onze gasten in stijl in de bekende Nekkerhal te Mechelen.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0% Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Betaal voor 1 abonnement en krijg toegang tot alle artikels en content van de 6 leidinggevende vakbladen binnen de retailsector. Ons uniek aanbod geeft niet alleen toegang tot kwalitatieve en betrouwbare vakinformatie over uw eigen vakgebied maar ook van 6 andere vakgebieden.
Elk jaar worden de Paper Show Awards uitgereikt voor de meest innovatieve producten in 8 categorieën, telkens zorgvuldig beoordeeld en gekozen door een vakjury. Dit jaar mag u eveneens uw stem uitbrengen. Hier ontdekt u hoe.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.