Online magazines

2 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
schrijf u nu in voor eurocis
Als bezoeker krijgt u een antwoord op volgende vragen: Welke innovaties kunnen leiden tot meer winst? Wordt winkelen een interactieve hightech ervaring? Welke technologieën heeft connected retail nodig? Wat is de beste manier om big data te gebruiken? En wat is er nieuw op het gebied van goederenbeveiliging?
EuroCIS is de grootste en belangrijkste vakbeurs voor retailtechnologie in Europa. Op de beurs heeft u als bezoeker de kans om de nieuwste technologieën en trends te ontdekken.
Ulrich Spaan, een vooraanstaand lid van de directie van het EHI Retail Institute, deelt alvast enkele inzichten die de koers van de euroCIS beurs zullen bepalen.
EuroCIS 2024 vindt plaats van 27 tot 29 februari 2024. Hier vindt u alle praktische info om uw beursbezoek voor te bereiden en voor een vlot en inspirerend verloop ter plaatse.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.