Online magazines

8 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
zoetste beurs van italiË

De 45e editie van SiGEP legde de nadruk op internationaliteit, visionaire inzichten, vakmanschap, innovatie en de harmonieuze samensmelting van diverse territoriale identiteiten. Tegelijkertijd stond duurzaamheid centraal, zowel in het ijs- als in de banketbakkerij-segment. De patisseriesector verkent voorzichtig nieuwe grenzen met veganisme en kunstmatige intelligentie.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Groep Danis beheerst alle aspecten van de varkenshouderij in een geïntegreerde ketting, een unicum in België. Als producent van varkensvlees levert Danis Pork Masters volledig traceerbare, duurzame en voedselveilige producten aan slagers, supermarkten en verwerkers. 
Van dagbladhandelaars tot handelaar in bouwmaterialen, ijzerwaren en tuinproducten, van retailer tot schoenenverkoper. Voor elk vak binnen de retailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.

In de chocoladesector is er een opkomende trend naar bewuste productie, terwijl de koffiesector steeds meer de aandacht trekt van duurzaamheidsbewuste consumenten.

 

Food Discovery Day is een inspirerende netwerk en tasting day waar vakmanschap, inspiratie en innovatie centraal staan. Naast de voorstelling van creaties, zullen er tal van netwerkmomenten voorzien worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.