Online magazines

20 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
netwerk als grondstof


Netwerken is weer helemaal terug. Maar halen we er genoeg uit? Het kan beter, vindt Pieterjan Bonne. De docent en onderzoeker wil bedrijven helpen om hun netwerk te intrumentaliseren. "Een goed netwerk is een verzekering op de toekomst."

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Wie zien we voor ons als we denken aan een 'netwerker'? Een vlotte prater, iemand die niet aarzelt om mensen aan te spreken, of juist introvertere collega's, die bestaande contacten goed bij zich houden?
De Rotterdamsche Oude kaapte al verschillende prijzen weg. Eén ding staat als een paal boven water: de kaas mag absoluut niet ontbreken tijdens gezellige aperitiefmomenten onder familie en vrienden.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan de Food Discovery Day niet.
Aan de hand van talrijke innovaties zijn we erin geslaagd om het perfect ovensysteem te ontwikkelen waarbij voor elke klant een oplossing op maat kan aangeboden worden. Ontdek hier onze allernieuwste, meest energiezuinige bakoven
In het rijk der tomaten is Toma’dor een vorstelijke heerser die terecht de Belgische koning van de smaak wordt genoemd. Deze cherry aan de tros van Stoffels tomaten verrast door zijn sprankelende zoete smaak, prachtige trospresentatie en lange houdbaarheid.
Poll: EK voetbal 2024
Op vrijdag 14 juni start het EK voetbal in Duitsland. Vanaf welke maand zal het thema 'EK voetbal' zichtbaar aanwezig zijn in uw winkel?
Maak uw keuze
 
maart
 
april
 
mei
 
juni
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.