Online magazines

6 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
F-GASVRIJE KOELING

Wil je als retailer de klimaattransitie versnellen? Dan loont het om een kijkje te nemen naar je koelinstallatie. Die bevat vaak F-gassen die zeer sterke broeikasgassen zijn.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Sven Claeys en Thomas Defranc van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) zijn mede-initiatiefnemers van de Green Deal Klimaatvriendelijke koeling en ze lichten graag toe waarom elke retailer best warmloopt voor F-gasvrije koeling.
The Inspired Home Show brengt jaarlijks in maart een grote verzameling exposanten uit meer dan 50 landen samen. Duizenden nieuwe producten worden er getoond die niet beschikbaar zijn op Europese of Aziatische shows.
Nadat het in Nederland zelf al actief was met een stevig marktaandeel, nam All Fields recent zijn sectorgenoten Shop Support en Groen Field Marketing in Nederland over. Voor zaakvoerder-oprichters Olivier Coeman en Giovanni Van Bael ...
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan Food & Drinks Discovery Day niet.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.