SNACKS

Snacks zoals snoepgoed of (belegde) broodjes kunnen een welgekomen aanvulling zijn op uw verkoopsassortiment. Hier geven we alle mogelijke opties welke snacks u in de kijker kan plaatsen.
GEZONDHEIDSTREND OOK IN ZOUTE SNACKS TERUG TE VINDEN
De gezondheidstrend hoort bij de dagelijkse levensstijl, maar we kunnen niet ontkennen dat we ons te gepasten tijde vastgrijpen aan een guilty pleasure. En daar maken zoute snacks al jaren een belangrijk deel van uit.
SNOEPGOED: HET IDEALE ON-THE-GO IMPULSPRODUCT VOOR UW WINKEL
De Belgische consument houdt ondanks het nastreven van een gezondere levensstijl toch vast aan een guilty pleasure te gepasten tijde. Snoep maakt daar al jaren een belangrijk deel van uit.
IMPULSIJSJES IN DAGBLADHANDELS MOOIE AANVULLING OP ASSORTIMENT
Het aanbieden van eenvoudige takeawaysnacks is een interessante optie voor de (dagblad)handelaar. IJsjes kunnen dienen als verkoelend verwenmomentje doorheen de hele dag, zowel als snack als dessert.
Geef de omzet een boost met bakkerijproducten
Wie een mooi verhaal wil blijven schrijven, moet op zoek naar andere bronnen van inkomsten om de tanende verkoop van de traditionele categorieën op te vangen. Zo bieden steeds meer dagbladhandelaars bakkerijproducten aan.
PROFITEER MAXIMAAL VAN INTERESSANTE MARGE OP KAUWGOM EN FRISMAKERS
Vooral in het on-the-gokanaal blijven kauwgom en frismakers het goed doen. De goede marge is mooi meegenomen. Als impulsaankoop zijn vooral kleinere verpakkingen in populaire basissmaken toppers.
GA VOOR EVENWICHT IN HET AANBOD SNACKREPEN
De gezondheidstrend is alomtegenwoordig. De consument is steeds meer bezig met gezonde voeding en ligt wakker van vetten, suikers en toegevoegde bestanddelen. Als gevolg hiervan stijgt de populariteit van tussendoortjes op basis van noten, granen en gedroogd fruit.
WARME SNACKS SPELEN IN OP NIEUWE EETGEWOONTES
Steeds meer krantenwinkels groeiden de laatste vijf jaar uit tot minimarkets, waar de consument getriggerd wordt om vluchtige impulsaankopen te doen in de vorm van warme verwenmomentjes.
ONTBIJT- EN ON-THE-GOPRODUCTEN SCHEPPEN EXTRA OPPORTUNITEITEN
Ambachtelijke producten met pure ingrediënten zitten in de lift, met gezonde bruine, meer- en oergranenvarianten op kop. Ook glutenvrije exemplaren hebben nog veel groeipotentieel. Bake-off is snel, makkelijk en u speelt ermee in op de vraag van het moment.
TIPS VOOR OPTIMALISATIE VAN HET AANBOD VAN UW BROODJES
Er zijn steeds meer aanbieders van broodjes op de markt. Maar werkt u wel rendabel genoeg? Zijn er technische hulpmiddelen die u efficiënter en sneller doen produceren?


