Debic blijft innoveren met nieuwe producten

Debic, het zuivelmerk voor de foodservicespecialist van FrieslandCampina, blijft haar aanbod in de bakkerij verder uitbreiden. Ze spelen dan ook steeds in op de behoeften van de consumenten.
Extra romig, extra makkelijk
Na de lancering in de horeca kan nu ook de bakker-patissier uitgebreid kennismaken met de voordelen van deze nieuwe roomspecialiteit. Debic Room Plus Mascarpone biedt niet alleen de perfecte verhouding van room (60%) en mascarpone (40%), maar ook een constante stabiliteit en veelzijdigheid. Deze gebruiksklare mix is bovendien zowel vloeibaar als opgeklopt te gebruiken in zoete én hartige creaties.
Naast alle praktische toepassingen blinkt Debic Room Plus Mascarpone ook uit op het vlak van smaak. De toevoeging van mascarpone aan roomcreaties zorgt voor een friszure toets en een fluweelzacht mondgevoel. Dankzij de iets vettere textuur is Debic Room Plus Mascarpone ook perfect op smaak te brengen met producten die een hogere zuurtegraad hebben, zoals sinaasappel, passievrucht en yuzu. Zo geniet niet alleen de bakker-patissier, maar ook de consument met volle teugen van dit product.

Minder tijd, meer rendement
Met de producten van Debic is de bakker-patissier steeds in goede handen en dat is met Debic Room Plus Mascarpone helemaal niet anders. Met de introductie van deze mascarponeroom biedt Debic een sterk antwoord op de toenemende vraag naar convenience in de bakkerij. Dankzij deze gebruiksklare mix bespaart de bakker-patissier niet alleen vier minuten mengtijd per liter room (in tegenstelling tot handmatig mengen van room en mascarpone), maar ook geld. Op jaarbasis kan dit zelfs oplopen tot een besparing van zo'n € 213! Daarbovenop garandeert Debic Room Plus Mascarpone een beter eindresultaat. En dat vertaalt zich dan weer in kwalitatievere creaties.
Duurzame keuze
Een mooie surplus is dat de bakker-patissier met Debic Room Plus Mascarpone heel wat onnodig afval uitspaart, dit door de eliminatie van aparte mascarponeverpakkingen in het creatieproces. Op jaarbasis vertaalt zich dat naar maar liefst 55% minder afval bij de creatie van mascarponeroom. Een mooi en duurzaam voordeel dus, voor de bakker én de planeet.
Debic Vegantop
Dat Debic blijft inspelen op de markt bewees ze vorig jaar al toen ze de Vegantop lanceerde, een volwaardig plantaardig alternatief voor de klassieke room. Dit innovatieve product biedt de vertrouwde smaak en kwaliteit, maar dan in een vegan versie.
Waarom plantaardig?
Steeds meer mensen – vooral tussen de 20 en de 35 – gaan voor een vegan levensstijl. Dat betekent dat ze er bewust voor kiezen om alle producten van dierlijke oorsprong te vermijden, ook in hun voeding. Daarnaast stijgt ook het aantal klanten dat op zoek is naar lactosevrije alternatieven. Samen een niet te onderschatten groep die interesse heeft in producten zonder zuivel of andere dierlijke ingrediënten. Door in te spelen op deze groeimarkt houdt u niet
alleen uw klanten tevreden, maar kunt u ook meer omzet genereren.
Bij Debic willen we u helpen om echt al uw klanten te verwennen, ook veganisten of wie lactosevrij wil genieten. Daarom ontwikkelden we Debic Vegantop, een perfect op te kloppen plantaardig roomalternatief, bereid met duurzame, plantaardige ingrediënten en getest door professionals. Zo krijgen uw klanten heerlijke creaties met een perfecte smaak en textuur.

