Roomijs & sorbets

Djordy van Kemseke maakt beste ijsje

Djordy
Djordy van Kemseke met zijn winnende creatie © Carpigiani Ambachtelijk Benelux

De jonge Djordy van Kemseke uit Schilde wint Belgische titel na sterk bezet Belgisch Kampioenschap Ijsbereiding bij Carpigiani's Gelato University

Zandhoven, 7 februari - Djordy van Kemseke (27) uit Schilde is Belgisch Kampioen Ijsbereiding geworden. Hij won vandaag de Carpigiani Challenge, de eerste Europese manche van de Gelato Festival World Masters. Van Kemseke haalde het tijdens een uitermate spannende wedstrijd in de Gelato University bij organisator Carpigiani Ambachtelijk Benelux. Zijn winnende creatie? Een combinatie van Hibiscus en Kaneel-ijs. ​ De winnaar alsook zilver en brons mogen ons land in 2024 vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap. ​ ​ ​ 

winnaars
v.l.n.r. Ilyas Aarab, Djordy Van Kemseke en Wim van Houcke ©  Carpigiani Ambachtelijk Benelux

De tweede plaats ging naar Wim van Houcke van Gelati van Houcke in Bornem met de smaak "Griekse Yoghurt, Poire Williams, Peperkoek", een verse gelato die drie ingrediënten combineert: pijnboompit, basilicum en pecorinokaas.

Ilyas Aarab van Veron in Antwerpen sleepte de derde plaats in de wacht met de smaak "Zoete amandelkaas met dadels", een weelderige gelato op basis van geitenkaas, geroosterde amandelen en dadels.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
16 september 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine