
18/2/2025
Smaakmakers doen het prima in de retail en tekenen elk jaar groei op. De wereldkeuken heeft de deuren opengegooid naar een breed palet, van mediterraan tot Latijn-Amerikaans, Aziatisch, Noord-Afrikaans en midden-oosters.
21/3/2024
In deze aflevering kan je zien hoe we een origineel plantentafeltje maken.
14/7/2022
Niet veel plaats op je terras maar toch nood aan wat groen? Of wil je een kruidenrekje vlakbij om je gerechten wat meer smaak te geven? De Tooldokter maakt in deze aflevering een plaatsbesparend kruidenrek voor je terras.
27/5/2021
Wat zijn de huidige kruidentrends? Bestaan er sterkere alternatieven voor de klassieke kruiden? Waarop let je best bij het kweken van kruiden? En hoe kan je een verdorde tijmplant nieuw leven inblazen? Je komt het te weten in deze aflevering van 'Mij

26/10/2020
Heb je zelf een leuke tip? Aarzel dan niet om te sturen naar zelfgedaan@dobbit.be!

26/10/2020
Appenzeller® is een halfharde rauwmelkse kaas, ivoor tot lichtgeel, met mooie regelmatige gaatjes van 3 tot 6 mm. De korst is roodbruin. Qua karakter mild pittig tot extra pittig, afhankelijk van de variëteit. Deze smaaksensatie is een van de grootste Zwitserse specialiteiten.

29/11/2017
Ardo's kruidentuin is het hele jaar open. Een heerlijke luxe, niet? Om het de consument nog makkelijker te maken, lanceert Ardo een origineel en handig kruidendoosje, volledig in karton. Met de kruidendoosjes kan je doseren naar wens, zonder dat er iets verloren gaat, dankzij de handige openingen bovenaan en aan de zijkant.

21/6/2016