APPENZELLER®, DE PITTIGSTE KAAS VAN ZWITSERLAND

AMBACHTELIJK EN VEELZIJDIG, GESCHIKT VOOR ELK GENIETMOMENT

Appenzeller® is een halfharde rauwmelkse kaas, ivoor tot lichtgeel, met mooie regelmatige gaatjes van 3 tot 6 mm. De korst is roodbruin. Qua karakter mild pittig tot extra pittig, afhankelijk van de variëteit. Deze smaaksensatie is een van de grootste Zwitserse specialiteiten, al 700 jaar een vaste waarde en gewaardeerd door kenners. Reden daarvan zijn de ongerepte weidelanden waarin de koeien grazen en de traditionele knowhow van de ambachtelijke kaasmakers.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.