- 28 oktober 2019
- Door Luc Vandenbroeck
- | 7 min. leestijd
Authentieke smaken bezorgen het kaasrayon toegevoegde waarde
Specialisten in hun vak geven Retail enkele opvallende inzichten in het kaasrayon. Convenience en bijkomende eetmomenten zijn de motor achter sommige nieuwigheden. Kaas van eigen bodem blijft het goed doen, in combinatie met authentieke smaken en verhalen. Vrijwel elk merk heeft dan ook een of meer biologische varianten die uitstekend onthaald worden. Hou in uw assortiment rekening met de seizoenen en zorg voor afwisseling dankzij onderscheidende producten. Zo verrast u de consument telkens weer.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.