- 08 maart 2021
- Door REPORTAGE
- | Bron: Foodservices
Voorgegaarde voeding wint aan populariteit. Dit is waarom.
Grootkeukens staan de laatste tijd zwaar onder druk door veranderende COVID-maatregelen of omdat ze niet altijd hetzelfde aantal medewerkers in huis hebben bijvoorbeeld. Voorgegaarde voeding biedt vaak een oplossing. We gingen te rade bij Meco Group (ontstaan in 1976 en gevestigd in Oostende en Charleroi) – dat vlees, vis, groenten en aardappelen levert, in alle soorten vormen – en luisterden naar de voordelen van gegaarde voeding.
Gratis verder gaan?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.