- 17 oktober 2019
- | Bron: Foodservices
Délice van passievrucht
Délice van passievrucht De zalige zoete zonde van ReadyChef Voor de eindejaarsperiode presenteert Fribona, onder het label ReadyChef, hun heerlijke nieuwe dessert: délice van passievrucht. Het is een mousse van passievrucht met een vulling van aardbeiengelei, genappeerd met zachte chocolade. In hun gamma van ReadySweet bieden ze telkens een alternatief dessert aan voor diabetici, nl. zonder toegevoegde suikers en steeds gepresenteerd op een zwarte bodem. De délice van passievrucht is het ideale dessert voor een feestmaal: U hoeft het gebakje slechts te ontdooien en daarna kunt u er de persoonlijke touch aan geven. Op deze manier tovert u een werkelijke delicatesse op tafel zonder al te veel moeite te doen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.