- 17 november 2017
- | Bron: Delicatesse
Topcharcuterie van eigen bodem
Topcharcuterie van eigen bodem De Glorius vleesvarkens krijgen als extra voeding kruiden zoals tijm, rozemarijn en kurkuma in hun voeder. Dit resulteert in een gezond varken met een unieke smaak! Een uniek concept in België. Chef Vanderhaeghe van St. Nicolas is steeds op zoek naar unieke producten van regionale producenten om zo de echte Vlaamse terroirkeuken te kunnen aanbieden aan zijn klanten. Daarom testte hij enige tijd terug het Glorius varkensvlees in zijn restaurant. De chef en zijn klanten waren laaiend enthousiast omwille van de unieke smaak en de mooie structuur van het vlees. Hierop vatten Glorius en St. Nicolas een samenwerking op grotere schaal op, wat resulteerde in de creatie van fijne vleeswaren onder het dubbele label Glorius-St.Nicolas. Het gamma dat bestaat uit rillette, paté, salami en coppa werd exclusief voorgesteld in St.Nicolas. Wie ook deze unieke smaak wilt ontdekken kan vanaf 19 november tot en met 23 november terecht op de stand van Glorius op ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.