BROOTHAERTS ELEKTRO

INGEDIEND DOOR: Broothaerts Elektro
NAAM EN VOORNAAM: Joris Broothaerts
TELEFOONNUMMER: 015/711794
E-MAILADRES: joris@broothaertselektro.be
PROJECT: De verbouwing van het oude postkantoor naar een eigentijdse elektro-zaak, met behoud van bepaalde originele postelementen (nachtkluisjes, kluis, ...)
DOELSTELLING(EN): Wij zochten een groter pand en showroom om onze activiteiten beter te kunnen uitvoeren.
LOCATIE VAN HET PROJECT: Het oude postkantoor, Mechelseweg 92 1880 Kapelle-op-den-Bos
ONTWERPER(S) VAN HET PROJECT: Joris Broothaerts (inrichting) en architect Eva Dooms
UITVOERDER(S) VAN HET PROJECT: Broothaerts Elektro
BUDGETTERING
Vooropgesteld budget: €35.000
Uiteindelijk budget: €40.000

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.