- 17 januari 2019
Solo Crèmefine Cuisine 15%
Solo Crèmefine Cuisine 15% Solo Crèmefine Cuisine 15% is de basis voor smeuïge ovenschotels, soepen en sauzen. De crème bindt perfect en schift niet. Hij geeft gerechten een volle, licht smeuïge smaak. Solo Crèmefine Pâtisserie 31% is dan weer ideaal voor gebak, desserts, ovenschotels, soepen en sauzen. De crème heeft een luchtige textuur en behoudt zijn stevigheid tijdens het verwerken. Tot slot is Solo Crèmefine Vanille 12% de perfecte afwerking voor gebak, fruitdesserts en ijs. Het is de snelste vanillesaus op de markt, klant-en-klaar of licht opgeklopt. Hij geeft gebak een subtiele vanillesmaak.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.