- 27 april 2017
Trends & winnaars op Seafood Expo Global
Trends & winnaars op Seafood Expo Global Een culinaire en luxe-ervaring wordt belangrijker Belangrijkste trends Een culinaire en luxe-ervaring lijkt bij vele producenten op Seafood Expo Global terug te komen. Denk aan oesters, caviaar en jakobsschelpen. Consumenten zijn daarnaast op zoek naar gemakkelijke en snelle manieren om vis te eten. Zo wordt vis een meer toegankelijke optie in het menu van de koper. Ten slotte zijn gezonde snacks, aperitiefhapjes en bijgerechten dit jaar een trend onder de exposanten van Seafood Expo Global. Bij Seafood Processing Global komen een maximum aan efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en afvalvermindering terug, noodzakelijke eigenschappen voor visverwerkende machines. Seafood Excellence Global Awards Globe Export / Algues de Bretagne (Frankrijk) won de prijs voor Beste Horeca Product voor zijn gemarineerd zeewier. Vers geoogst zeewier wordt gekookt en daarna gemarineerd met specerijen, olie, azijn en wijn. Beschikbaar in 2 smaken: ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.