- 15 maart 2017
Croustifrance wordt Croustico
Croustifrance wordt Croustico Nieuwe naam om de horizon te verruimen Het Gentse Croustifrance wordt omgetoverd naar Croustico. “We willen niet van koers veranderen, maar onze horizon verder verruimen”, verklaart stichter en algemeen directeur Wim Martens. “Onze internationale aanwezigheid en ambitie, vraagt een doorgedreven uitbouw van lokale productgamma’s die verder gaan dan ‘Frans brood’”, klinkt het bij Martens. Het werd door de naam bijvoorbeeld moeilijk om in Italië op een geloofwaardige manier de lokale foccaccia te verkopen. Het werd dus dus hoog tijd voor een verandering vinden ze. ‘Crousti’ werd behouden als link met het verleden en de ‘co’ die er werd aan toegevoegd komt van concept, coaching en corporation of people. Ook het logo werd volledig vernieuwd. Het nieuwe, onregelmatige, gouden logo staat symbool voor een bol deeg, de basis voor elk bakproduct.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.