Zuivelproducten Partnercontent

Laat je handen spreken!

De nieuwste Debic-brochure zoomt in op internationale topchefs en hun creaties

Wat je met je eigen handen maakt, is altijd bijzonder. Bij Debic helpen we je daar graag bij. Niet alleen met betrouwbare zuivelproducten, maar ook met recepten en tips voor je zaak. In onze nieuwste brochure inspireren we je daarom met de unieke creaties van Clément Bouvier (Ursus*), Thijs Vervloet (Colette – De Vijvers **) en Alberto Gipponi (Dina). Ontdek hoe zij elke dag opnieuw streven naar de hoogste kwaliteit en download hun gratis recepten!

Maak kennis met de Debic-ambassadeurs

Wie een eigen signatuur wil ontwikkelen, moet op zoek naar de beste ingrediënten. De zuivelproducten van Debic zijn een ideale partner voor elke chef: ze bieden een constante kwaliteit en een onovertroffen smaak. Niet voor niets kiezen Debic-ambassadeurs zoals Clément Bouvier, Alberto Gipponi en Thijs Vervloet keer op keer voor Debic. Voor de nieuwste brochure gingen ze aan de slag met Debic om recepten te creëren die perfect passen in hun signatuur.

Een inspiratiebron voor jouw menu

Alberto Gipponi: recept
Gerecht Alberto Gipponi
Debic
Gerecht Clément Bouvier
Debic
Gerecht Thijs vervloet
3/3

Het resultaat is een brochure vol receptinspiratie. Clément Bouvier, chef-kok van het Michelinsterrestaurant Ursus*  in skigebied Tignes, creëerde bijvoorbeeld een smaakvolle risotto met kardoen en gedroogd hertenvlees. Alberto Gipponi van Restaurant Dina in Gussago, Italië, combineert innovatie met traditie en lokale ingrediënten voor zijn cannellone d’aria met truffelijs. Thijs Vervloet, chef-kok van het tweesterrenrestaurant Colette - De Vijvers** in Averbode, bereidde een kalfstartaar met bloemkoolcrème en kaviaar: het ideale eerbetoon aan zijn moderne Frans-Belgische gourmetkeuken.

Leer van de besten

DebicNaast inspiratie delen deze topchefs ook waardevolle inzichten over hun vak. Van personeelstekort tot stijgende voedingsprijzen en management: ontdek hoe zij het hoofd bieden aan de uitdagingen waar elke chef voor staat. Bovendien leer je ook meer over hun carrièrepad, inspiratiebronnen en hun zoektocht naar kwaliteit en originaliteit. Een onmisbare kijk achter de schermen!

Download de gratis brochure



DEBIC
GROTE BAAN 34
3560 LUMMEN
+3213310310
info@zijerveldfood.nl
www.debic.com

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

company corner

FRIESLANDCAMPINA BELGIUM

GROTE BAAN 34, LUMMEN 3560Meer info
Chocolade grondstoffenDessertsProducenten zuivel & kaasGroothandel in kazenPatisserieZuivelproducten
Print Magazine

Recente Editie
16 september 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine