- 12 februari 2019
- | Bron: Foodservices
Fribona lanceert kippenlapje
Fribona lanceert kippenlapje Proef Fribona's nieuw kippenlapje tijdens Horecatel Wie lust er geen portie kippenvlees in een krokant jasje, gevuld met een rijkelijke saus van groene pesto en mozzarella? Heel praktisch in gebruik: reeds voorgebakken! Fribona lanceert dit product en nog veel meer tijdens Horecatel van 10-13 maart in Marche-en-Famenne en verwelkomt je graag op stand 4ab6. Productinformatie: 4 kg ±30 stuks van ±135g Meer info via het telefoonnummer 050 83 30 90 of per mail via info@fribona.be Raadpleeg ook de site van Fribona of van Readychef
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.