- 27 februari 2020
- Door Wouter Verheecke
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Beauvoords Bakhuis houdt vast aan principes
Er heerst een drukte van jewelste wanneer we langsgaan bij het Beauvoords Bakhuis in Veurne. Zaakvoerster Karen Pauwelyn en haar team proberen er alle bestellingen voor Maria-Lichtmis rond te krijgen. “We hebben vorig jaar geïnvesteerd in een diepvriesstockage en we plannen nu nog een extra proceslijn in te bouwen. Bij die uitbreidingen en de innovaties houden we stevig vast aan onze waarden. Ik moet een goed gevoel overhouden aan elke beslissing die ik neem”, stelt ze.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.