- 27 september 2017
- | Bron: Delicatesse
Brugge Comtesse
Brugge Comtesse Met haar romige textuur, ivoorkleurig hart en fruitig aroma, met toetsen van geroosterde hazelnoot, vanille en zomerfruit weet Brugge Comtesse telkens te verrassen. De kaas doet het uitstekend bij het aperitief, maar ook op de boterham of in een frisse salade kan ze haar ‘vrouwtje’ staan. Door een veelzijdig smaakpalet, dat bekomen wordt na 7 maanden rijping, zijn de culinaire mogelijkheden eindeloos. Een diepblauwe vliesbekleding zorgt voor bescherming en verwijst naar de luxueuze fluwelen gewaden van de gravinnen van Vlaanderen. Brugge Comtesse is van nature lactosevrij en bevat weinig zout.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.