- wekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
- digitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
- uw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
- maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
De oosterse keuken sluit naadloos aan op de grote consumententrends van spicy food en bewuster eten, en biedt tegelijk veel avontuur en inspiratie. Deze zeven tips helpen je om het potentieel van Aziatische producten volop te benutten.
Smaakmakers doen het prima in de retail en tekenen elk jaar groei op. De wereldkeuken heeft de deuren opengegooid naar een breed palet, van mediterraan tot Latijn-Amerikaans, Aziatisch, Noord-Afrikaans en midden-oosters.
Volgens de CEO-enquête van McKinsey is 'food-to-go' een van de top vijf trends voor 2024. De markt voor meeneemmaaltijden, die tijdens de COVID-19 pandemie een dip kende, is weer helemaal terug en blijft groeien.
“We willen anders zijn dan de zoveelste supermarkt in een rij", aldus John Debaene van DB Center in Beernem. Een doelstelling die hij samen met zijn twee broers waarmaakt met hun naadloze concept van restaurant, drankcentrale en supermarkt ineen. De keuze om te kiezen voor een zelfbedieningsconcept, zowel in de winkel als in het restaurant, zorgde voor meer gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Hun laatste nieuwe innovatie, een eigen bakkersatelier, blijkt meteen een schot in de roos.
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.