- 08 juni 2021
- Door Florus Tack
- | Bron: Bakery
BIOBAKKERIJ DE TROG LANCEERT BELGISCH KORENBROOD
De West-Vlaamse biobakkerij De Trog brengt een nieuw biologisch korenbrood op de markt. Biodiversiteit, korte keten, eerlijke landbouw en ambacht staan daarbij centraal en zorgen voor een ecologisch verantwoord en smaakvol brood. Het korenbrood is het resultaat van een samenwerking tussen vijf partners en zal onder meer te verkrijgen zijn bij Bio-Planet.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.