- 14 mei 2018
- | Bron: Bakery
Mimetic Incorporation
Mimetic Incorporation Mimetic Incorporation is een nieuwe generatie vetstof voor gebruik in al uw degen voor cake, vlaaien, koekjes, kruimeldeeg en soezen. Het geeft een superieure kwaliteit aan al uw producten, vergelijkbaar met boter. Mimetic Incorporation maakt op 3 vlakken het verschil: • Smaak: heerlijke intense botersmaak • Eeteigenschappen: smelt weg in de mond zonder een vetfilm achter te laten, korte afbeet & verbetert de versheid van uw eindproduct • Gebruik: gemakkelijk te verwerken, kan aan 100% gedoseerd worden of in combinatie met boter & eenvoudig te stockeren (4 à 20 °C) Daarbovenop garandeert Mimetic Incorporation een kostreductie tegenover boter en een stabiele prijs.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.