#Inspiration: nieuwe ruimte op Insights-x

Ontdek nieuwe producten en inspirerende trends

De vijfde editie van Insights-X breidt het aanbod voor de vakbezoekers verder uit. Met de nieuwe speciale ruimte #Inspiration tussen hal 1 en 3C zullen nieuwe producten en inspirerende trends uit en voor de industrie in de schijnwerpers gezet worden. Afnemers en retailers kunnen zo in één oogopslag nieuwe producten zien en krijgen tegelijkertijd trendsettende ideeën voor hun verkooppunt.
In totaal zullen er elf nationale en internationale exposanten vertegenwoordigd zijn met 13 producthoogtepunten. Zo presenteert de firma Baier & Schneider er hun KNORR gum die naar eigen wens kan worden gevormd voor het gebruikt wordt, Pagna komt met mappen en ringbanden uit hun nieuwe schoolreeks Zine Kultur op de proppen en RNK-Verslag laat u kennis maken met hun kleurrijke teken- en collectiemappen.
Alle producten en innovaties kunt u verder ontdekken in het gratis InspirationGuide. Daarin worden de producten getoond en verder uiteen gezet, zowel in het Duits als in het Engels. Ook de plaats van de deelnemende exposanten kan u in deze gratis gids raadplegen. Insights-X gaat door van 9 tot 12 oktober in Nuremberg, Duitsland.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.