- 02 mei 2019
- Door Tom Dejonghe
- | 6 min. leestijd
- | Bron: Bakery
Water ontharden voor langer werkende machines
Leidingwater ontharden levert u als bakker veel voordelen op. U vermijdt zo bijvoorbeeld kalkaanslag in machines die warm water gebruiken. Daardoor blijven die langer werken en optimaal renderen, waardoor u ook op uw energiefactuur bespaart. Bovendien moet u dan minder detergent inzetten en geen antikalkproducten meer kopen. Bevat uw water te veel chloor, dan laat u het best ook een actievekoolfilter plaatsen, die onder meer chloor elimineert.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.