- 03 mei 2018
- | Bron: Bakery
Black Label Palmier praliné
Black Label Palmier praliné Hoe maak je van een iconische gebakklassieker een totaal nieuw en uniek product? Je creëert een palmier naar traditioneel recept, gebruikt daarbij een hoogwaardige boter en vult het geheel met 25% pralinécrème. Het resultaat? De Black Label Palmier praliné. Een palmier variant waarmee bakkers de fijnproevers onder hun klanten meer dan aangenaam verrassen. Want de palmier is samengesteld uit de allerbeste ingrediënten en zelf afgebakken tot een heerlijke smaakbeleving. Een onafhankelijk consumentenpanel testte de nieuwe palmier en de meningen waren over de hele lijn positief. 96% van de proefpersonen vond het een uniek en verrassend product. En 80% verklaarde het zeker te zullen kopen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.