Electro Hauben

FIRMA: Electro Hauben en Meet, Cook, Eat
NAAM EN VOORNAAM: Yves Hauben en Carine Biesmans 
TELEFOONNUMMER: 0497 41 75 34
E-MAILADRES: carine@electrohauben.be
PROJECT: Uitbreiding van de winkel Elektro Hauben met toepassing van het nieuwe concept ‘’Meet, Cook & Eat’’. Dit geheel kadert in het concept van 4 onder 1 dak. Namelijk Elektro Hauben, Meet, Cook & Eat, D’n Acrobaat en B-Challenge. In 2 gebouwen die verbonden zijn met elkaar vind je een elektrowinkel, een gezonde lunchbar en winkel en een sportruimte waar een personal trainer werkt. Elk heeft zijn publiek maar door kruisbestuiving krijgt ieder elke week nieuwe klanten erbij.
DOELSTELLING(EN): Het uit de hand gelopen bestaande concept (kookworkshops geven) een vervolg geven, waarbij de focus is gelegd op beleving en een huiselijke sfeer. De elektrowinkel is een nieuwbouw die 4 jaar bestaat. Afgelopen jaar is het aanpalende pand gekocht, volledig afgebroken en in nieuwbouw opgetrokken. Er is een doorgang gemaakt van de ene winkel naar de andere winkel. Naar aanleiding van de vele kookworkshops die wij al organiseerden in het eerste deel werd de keuken veel te klein en is er nu geopteerd voor een hele grote demokeuken als eyecatcher.
LOCATIE VAN HET PROJECT: Bilzersteenweg 44A, 3730 Hoeselt
ONTWERPER(S) VAN HET PROJECT: Jim Laming (Decoproject)
UITVOERDER(S) VAN HET PROJECT: Henk Lamar (Decoproject)
BUDGETTERING: Vooropgesteld budget: 75.000 euro. Uiteindelijk budget/totale kostprijs van het project: 95.000 euro

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.