Online magazines

12 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
uitdagingen en oplossingen voor E-commerce

De inmiddels twee jaar lang durende booming business binnen e-commerce heeft ook een keerzijde: retailers kampen met financiële, logistieke én ecologische hoofdpijn. Nu online bestellen een gewoonte is geworden en consumenten steeds hogere verwachtingen hebben, nemen de logistieke uitdagingen toe. In dit online magazine gaan we dieper in op deze problematieken en oplossingen. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De visie van Albert van Roekel, director solutions consulting EMEA bij Descartes.
Wij legden enkele toonaangevende foodretailers 5 stellingen voor over de stand van zaken in e-commerce. De grootste uitdagingen blijken een uitgekiende planning en milieubewust handelen.
In het project Green Last Mile (e-Pack) zal VIL, in samenwerking met vijftien bedrijven, een uniforme rekentool ontwikkelen die webshops, logistieke dienstverleners en consumenten zal helpen om duurzame keuzes te maken.
Gedurende maart en april gaven lezers van de retailmagazines van Professional Media Group hun werkwijze en voorkeuren door in het kader van winkelvernieuwing via een online-enquête
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.