Online magazines

19 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
plantaardig groeit verder door

Uit onderzoek van iVOX en EVA vzw blijkt dat plantaardig eten in België in de lift zit. Eén op de vijf Belgen eet weinig tot geen vlees en 40% geeft aan dat ze in de toekomst minder vlees willen eten. Wat opvalt is dat vooral jonge mensen (< 34 jaar) en vrouwen steeds minder dierlijke producten eten. Hun belangrijkste motivaties zijn dierenwelzijn, milieu en gezondheid.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Vzw EVA raadt aan om te focussen op lekkere en toegankelijke plantaardige producten.
De huidige plantaardige (r)evolutie zorgt voor een fundamentele shift in de consumptie. Aantrekkelijke innovatieve producten zijn cruciaal, en ze lonken dan ook in alle categorieën.
Noteer het alvast in je agenda: van woensdag 26 januari tot en met woensdag 2 februari vindt voor de 6e keer de "Week van het Konijn" plaats.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche.
Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.