Online magazines

12 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
kansen en uitdagingen voor 2022

Voor dit online magazine spraken we met enkele prominenten uit de retailsector over de kansen en uitdagingen die het nieuwe jaar met zich meebrengt. Daarnaast wijzen we u graag op de mogelijkheid om u gratis te registreren voor de Paper Show 2022, hét Belgische platform voor school- en kantoorartikelen.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De voorbije 18 maanden zijn als een wervelwind door de sector geraasd. Erwin Van Osta (CEO Hubo) is optimistisch over het komende jaar, maar ziet tegelijkertijd heel wat uitdagingen.
Op 23 & 24 januari 2022 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
Er zal nog meer online besteld worden, klanten stellen hogere eisen op het vlak van milieu en duurzaamheid en lokale producten winnen verder aan belang.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche.
Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.