Online magazines

20 oktober 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
 
MAAK UW BEDRIJF FUTUREPROOF

De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. De wereldbevolking stijgt, dus meer monden moeten worden gevoed. Bovendien zijn de eisen voor de productie steeds strenger, is er een tekort aan technische werkkrachten, zijn consumenten kritischer naar de oorsprong en ecologische afdruk van hun aankopen toe en ga zo maar door. Hoe wapent u uw bedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst? Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Hoe wapent u uw voedingsbedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst? Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!
Nafi Thiam: "Ik sta op een blik! Hoe cool is dat!? Het was een ongelooflijk jaar vol uitdagingen. Ik heb keihard gewerkt en slaagde in mijn opzet. Ik ben echt ongelooflijk blij. Red Bull heeft me altijd al ondersteund, dus deze verrassing is echt super."
De nieuwe ‘guideline 44’ van EHEDG is een hulpmiddel voor al wie betrokken is bij het ontwerp, de bouw of verbouwing en het onderhoud van voedselproductiefaciliteiten, klaar voor de toekomst. Hein Timmerman geeft de nodige tekst en uitleg.
Op 7 oktober reikte Evy Gruyaert de awards voor de ‘Beste Product van het Jaar’ uit in feestzaal De Ark in Antwerpen. Hier werden 21 categoriewinnaars bekroond. Just Russel scoorde het hoogste gemiddelde cijfer van alle categorieën.
Als we bedrijven klaar willen maken voor de toekomst, zullen we ook loopbanen ‘futureproof’ moeten maken. De sector wil voedingsbedrijven en hun werknemers hierin bijstaan via een nieuw loopbaanfonds bij Alimento.
Colruyt Group Fine Food opent in Halle een nieuwe site voor de productie en de verpakking van smeersalades. Die biedt hen de mogelijkheid om nog beter in te spelen op de evoluerende behoeften van de consumenten en de potjes te verduurzamen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.