Online magazines

22 september 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
 
sterke interesse voor aziatische keuken

Volgens de productenten blijven maaltijden zoals kokoscurry, roerbaknoedels en summer rolls culinaire favorieten. Maar daarnaast is er ook een stevige zoektocht naar nieuwe Aziatische smaken. Consumenten staan open om nieuwe dingen te proberen, liefst gecombineerd met gemak en authenticiteit.

Tom D'Halluin - hoofdredacteur

De Aziatische keuken kende de afgelopen twee jaar een enorme boost. Met een ongeziene waaier aan smaakmakers willen fabrikanten de interesse van de thuiskok vasthouden.
Als onderdeel van het grote ASTRA SWEETS zal het dochterbedrijf zo een handje helpen om het huismerk FRISIA in de markt te zetten de komende maanden & jaren.
Beleving is vandaag key. Een open omgeving die uitnodigt om uw aanbod te ontdekken. Dat kan vandaag perfect beveiligd zónder de ervaring te verstoren, dankzij de stijlvolle artikelbeveiligingssystemen van Checkpoint Systems.
Franky Fresh Food kent u vermoedelijk als marktleider en versleverancier van slagers, traiteurs, delicatessenzaken en warenhuizen. Onder de naam Taste & Flavor boren ze nu ook een nieuwe markt aan.
Het geheim van de volle smaak van Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel ligt in de uitgestrekte polders van Noord-Holland.
Spar Colruyt Group gaat er prat op samen met alle franchisenemers te ondernemen vanuit een waardengedreven klantgericht partnership. Nicky, zaakvoerder van Spar Booischot, beaamt dat volmondig. Vier jaar geleden werd haar winkel verbouwd naar het nieuwe Sparconcept.
Het verhaal van Waltson is er één van 'family taste'. De grootste troef van deze chips is dan ook zonder meer de smaak. "Dankzij ons ambachtelijk proces blijft de originele aardappelsmaak overeind", stelt zaakvoerder Joost Debeuckelaere.
Ontdek premium food & drinks op deze nieuwe spin-off van Tavola : TASTE OF TAVOLA legt de focus helemaal op de delicatessen van 100 geselecteerde bedrijven. Reserveer nu je ticket en bezoek ook gratis Meat Expo & Broodway.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.