Online magazines

15 september 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
 
diefstalpreventie is een must

900 miljoen euro. Zoveel verloren Belgische handelaars in 2018 naar schatting aan diefstallen, volgens de studie Retail Security in Europe in opdracht van Checkpoint Systems. Het grootste verlies leden de supermarkten, met 420 miljoen euro per jaar. Een optimale beveiliging tegen diefstal is dus een must.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Verkoopt u diefstalgevoelige artikelen? Om uw winkel en waren optimaal te beschermen, bestaan vandaag heel wat oplossingen. Met bijvoorbeeld kastsloten en hard tags schrikt u potentiële dieven al af.
Spar Colruyt Group gaat er prat op samen met alle franchisenemers te ondernemen vanuit een waardengedreven klantgericht partnership. Nicky, zaakvoerder van Spar Booischot, beaamt dat volmondig. Vier jaar geleden werd haar winkel verbouwd naar het nieuwe Sparconcept.
In oktober 2020 besloot CSM Bakery Solutions zich op te splitsen in CSM Ingredients en Baker & Baker. De naamsverandering impliceert niet dat ze van aanbod veranderen. Integendeel, met Baker & Baker blijven ze u van dienst met een gerenommeerd portfolio van bakkerijproducten.
Ontdek nu onze zelfreinigende kippenspitten. Contacteer een van onze verkopers en profiteer van een mooie introductie korting!
De Wervikse kaasmakerij Flandrien Kaas is voortaan ambassadeur “Lekker van bij ons”. Met dat initiatief zetten het agentschap VLAM en Vlaams minister van Economie, Landbouw en Voeding Hilde Crevits lokale voedingsproducenten in de kijker.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen. Terminals die kunnen evolueren naargelang uw gebruik, kunnen worden gerepareerd en zelfs gereviseerd.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
POLL: WELK BUDGET VOOR HORECA CONCEPT?
Uit de vorige poll over horecaconcepten in foodretail blijkt dat u meest info nodig heeft over de wetgeving (27%), de werkwijze (21%) en de benodigde toetstellen (19%). Een laatste vraag is hoeveel budget u zal vrijmaken om te investeren in een horecaconcept?
 
Ik weet het niet
 
0 – 25.000 EUR
 
25.0001 – 50.000 EUR
 
50.001 – 75.000 EUR
 
75.001 – 100.000 EUR
 
> 100.000 EUR
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.