Online magazines

09 juni 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
Trendrapport zuivelmarkt
De Vlaming besteedt meer aan yoghurt, verse witte kaas en ijs en de Waal meer aan kaas, boter en room. Bij de Brusselaar gaat het in verhouding eerder om gefermenteerde melk en drinkyoghurt. Dit is een van de bevindingen van het nieuwe trendrapport over zuivel van VLAM. Alle andere zuiveltrends ontdekt u in dit online magazine. Daarnaast tonen wij u graag hoe u pers kunt aanbieden zonder kosten.
Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
 
Ter gelegenheid van Wereldmelkdag lanceerde VLAM een trendrapport dat de voornaamste bewegingen in consumentenvoorkeuren voor zuivel aangeeft. Opvallend: de COVID-19-pandemie versnelde enkele trends waardoor pure en lokale voeding aan belang wonnen.
Geert en Hans Van Brussel, uitbaters van onder meer AD Delhaize in Wezemaal, zweren nu al geruim 3 jaar bij het systeem. “Voor ons biedt doorleveren alleen maar voordelen”, aldus Geert Van Brussel.
Gejuich alom in de doe-het-zelf; niets dan positieve reacties op de - toegegeven, extreem goede - omzetcijfers voor 2020. "Er wordt driftig gekoerst in de Belgische doe-het-zelf, maar het is een kermiskoers geworden", zegt Thierry Coeman.
Ontdek nu onze zelfreinigende kippenspitten. Contacteer een van onze verkopers en profiteer van een mooie introductie korting!
De uitreiking van de Belgium Chocolate Awards gemist? U komt hier alles te weten over de winnaars, de deelnemende creaties en de partners van de Chocolate Awards.
Maak kennis met het uitgebreide gamma bedrijfsvoertuigen van Nissan en vind de topper die aan uw bedrijfsbehoeften voldoet.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.