Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
zo kiest u de juiste bake-off oven
Bij de aankoop van een bake-off oven is het nuttig om een aantal criteria te bekijken die u helpen om een geschikt toestel aan te kopen. In dit online magazine vindt u alvast een nuttig overzicht en bovendien voorzien we extra tips voor het afbakken, beleggen en verpakken. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
 
Voor het afbakken van broodjes bieden verschillende oventypes een oplossing. Denk maar aan de gewone oven en de bake-off oven, het toestel dat speciaal voor deze functie is ontwikkeld.
Van afbakken, beleggen tot verpakken: wat zijn de must-do's en wat doe je beter niet? Wij zetten het even op een rij.
Begin maart opende een nieuwe Jumbo vestiging in Goor, Nederland. Volgens Jumbo het meest duurzaam ontworpen supermarktpand van de Benelux.  Diverse duurzaamheidsaspecten zorgen voor een totale BREEAM-ontwerpscore van 90,79%.
Het moment waarop u energie aankoopt bepaalt hoeveel u kan besparen. Vraag regelmatig een update van uw tarieven tegenover de marktprijs. Zo weet u precies wanneer u best een nieuw contract afsluit.
HARIBO heeft recent het product Délir P!K gelanceerd op de Belgische markt. Délir P!K combineert twee elementen. Enerzijds is het een spannende mix van verschillende productstukken.
Op basis van zijn rijke vakmanschap als koekjesfabrikant geeft het merk de bestaande traditie een nieuwe invulling met zijn nieuwe assortiment « La Biscuiterie Delacre » : een tijdloos gamma met twee koekjesrecepten om van te smullen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.