Online magazines

21 april 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
smeersalades populairste broodbeleg

Acht op de tien consumenten koopt regelmatig smeersalades en de consumptie stijgt nog elk jaar.  En er is nog groeipotentieel. Door het opgelegde telewerk smeren we vaker thuis een broodje voor de lunch in plaats van er eentje te bestellen. Daarbij blijven de klassiekers met stip op één. Ontdek de top 10 in dit online magazine. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Belgische consumenten blijven tuk op smeersalades. De klassiekers staan met stip op één, en voor kwaliteit wordt iets dieper in de portemonnee getast. Gezondere varianten zijn ook binnen brood- en toastsalades een trend.
Sausenproducent DELINO brengt lente in onze gerechten. Het vaste assortiment met de gekende Bieslookvinaigrette en Honingmosterdvinaigrette en de zoetzure Sweet Chili Wok & Dip, is opnieuw vervolledigd met de DELINO seizoensvinaigrettes
Dynaco, producent van industriële poorten gevestigd in Moorsel, België, heeft zijn D-6 industriële snellooppoorten ontworpen om sneller, sterker en stiller te zijn dan ooit.
Ontdek snel de nieuwe Fiat Pro-stockwagens: maak meteen de beste keuze voor uw zaak met een Talento, Fiorino, Doblo of Ducato!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.