Online magazines

07 april 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
speel in op de picknick trend

De on-the-gotrend is springlevend en dat zorgt voor een karrenvracht aan nieuwkomers voor onderweg. De vele praktische en slimme on-the-go-oplossingen zorgen ervoor dat eten en drinken altijd vers en op de juiste temperatuur blijft. Met een hedendaags on-the-goassortiment bied je de consument het complete plaatje voor een picknick maaltijd.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Speel de Red Bull Pitstop Challenge en maak kans op een unieke F1-ervaring: een dag meedraaien met de pit crew van Red Bull Racing tijdens de GP van Belgiƫ in Spa-Francorchamps!
On-the-goproducten worden heel vaak op impuls gekocht. U stelt ze dan ook best zo zichtbaar mogelijk op in de winkel.
De organisatoren van de Free From Functional & Health Ingredients (FFFHI) en Free From Packaging (FFP) hebben bevestigd dat de evenementen, die gepland waren voor juni in de RAI Amsterdam, verplaatst zullen worden naar 23-24 november 2021.
De consumptie van insecten was voer voor discussies bij de goedkeuring van de nieuwe verordening betreffende 'novel foods'. Ondertussen is er meer duidelijkheid en groen licht vanuit EFSA, maar het blijft nog wachten op het verdict van de Europese Commissie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.