Online magazines

31 maart 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
profiel ideale franchisenemer
Wat is het profiel van een ideale franchisenemer? Met welke eigenschappen heb je het meeste kans op slagen? We vroegen het aan Luc Deraedt, gepokt en gemazeld in de franchisesector. Hij ziet een mooie toekomst voor franchising  dankzij de jongere garde. Zij staan veel meer open om ‘samen iets te doen’. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
 
Een franchisenemer heeft een welbepaalde ingesteldheid nodig om te slagen. Luc Deraedt van Franchisee.be ziet alvast een mooie toekomst weggelegd voor de franchiseformule dankzij de jonge garde.
Lightspeed, een leidende ontwikkelaar op het gebied van online en omnichannel ondernemersplatforms, kondigt hun nieuwe ‘Winkelen op afspraak’-functie aan.
Ondanks het moeilijke jaar is de omzet van de verkoop van krasspelen in 2020 met 16% gestegen. Krasspelen blijven dus een zeer populair product. De verkoop in de retail stijgt zelfs met 9%, wat uitzonderlijk is, gezien de coronacontext.
Vanuit zijn stijlvolle AD Delhaize in Lochristi licht zaakvoerder Dany Van Assche zijn keuze voor D’Heldt’s automatic fronting systeem toe. Een mooi gelevelde presentatie zorgt immers voor de juiste sfeer en daardoor ook voor meer omzet!
Consumenten gaan al een tijdje op zoek naar gezonde alternatieven en laten de suikerbommetjes steeds vaker achterwege. Producenten van energiedrankjes springen onmiddellijk op de kar en gaan aan de slag om gezondere varianten op de markt te brengen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.