Online magazines

10 maart 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
succesvolle thuislevering

In dit online magazine gaan we dieper in op thuislevering van maaltijden want ook voor de retailsector liggen hier kansen. We hadden een exclusief interview met Lieven Vanlommel, CEO van de foodmaker. Daarnaast zoeken we uit welke de valkuilen en opportuniteiten zijn van ghost kitchens.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Gamechangers. Zo noemde Gino Van Ossel het team achter voedingsketen Foodmaker. In een verrassende twist zo middenin de tweede lockdown van 2020 mocht het horecaconcept afgelopen november de prestigieuze Mercuriusprijs in ontvangst nemen.
Dark Kitchens, Cloud Kitchens of Ghost Kitchens. Drie termen om hetzelfde vrij nieuwe fenomeen te benoemen: keukens waar er exclusief gekookt wordt voor delivery. Waar komt het vandaag en welke rol nemen dark kitchens al in in België? Kunnen we ...
Chef Jeroen Borglevens:"Sneller en efficiënter werken, waren de belangrijkste elementen waarvoor ik een oplossing zocht."
Begin dit jaar zette het Nederlandse High Touch, specialist in werving en selectie in agro-food en FCMG, zijn verdere internationalisering definitief in gang. Voor België wordt Eric Derie, zaakvoerder van Coactiv Consulting, High Touch senior partner.
Speel de Red Bull Pitstop Challenge en maak kans op een unieke F1-ervaring: een dag meedraaien met de pit crew van Red Bull Racing tijdens de GP van België in Spa-Francorchamps!
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.